кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства

 
Загальна інформація
Новини
Склад кафедри
Інформація для абітурієнтів
Історія кафедри
Спеціальності
Концепція кафедри
Дисципліни
Методичне забезпечення
НДР
Наукова робота студентів
Першокурсники університету
Виробнича практика
Наші досягнення
Резюме випускників
Наші випускники
Контакти
Фотогалерея

Резюме випускників

            

Освітньо-кваліфікаційний рівень - магістр

Спеціальність:  «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»

Спеціальність: «Технології зберігання, консервування та переробки плодів та овочів»

Спеціальність: «Технології в ресторанному господарстві»

Освітньо-кваліфікаційний рівень - спеціаліст

Спеціальність: «Технології в ресторанному господарстві»