кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства

 
Загальна інформація
Новини
Склад кафедри
Інформація для абітурієнтів
Історія кафедри
Спеціальності
Концепція кафедри
Дисципліни
Методичне забезпечення
НДР
Наукова робота студентів
Першокурсники університету
Виробнича практика
Наші досягнення
Резюме випускників
Наші випускники
Контакти
Фотогалерея

Наші Випускники

            

Дубина Людмила Вікторівна вступила до  Полтавського кооперативного інституту у 1983 році на технологічний факультет по спеціальності «Технологія та організація громадського харчування» та закінчила 1988 році, отримавши спеціальність інженер-технолог.

З 1988 року працювала в об'єднаному підприємстві громадського харчування, а з 2000 року обрана головою правління Котелевського районного споживчого товариства, яке і очолює і поданий час.

Завдяки наполегливості та підтримці Дубини Людмили Вікторівни на Котелевщині виробництво зростає. Центральний ринок, заклади громадського харчування, зокрема ресторан «Котельва», в якому проводиться безліч святкувань, заготівельна діяльність, будується міні-пекарня, здаються в оренду приміщення. З кожним роком збільшуються обсяги діяльності підприємств, та покращуються фінансові результати.

 

Лазебна Олена Анатоліївна

Має дві вищі освіти – інженера-технолога за спеціальністю „технологія і організація громадського харчування” та бухгалтера-фінансового менеджера.

Трудову діяльність розпочала інженером виробничого відділу Сумської облспоживспілки. З часом очолила Полтавський державний центр стандартизації, метрології та сертифікації.

З квітня 2004 року по теперішній час голова правління ЗАТ “Миргородський завод продтоварів “Калинка”. У березні 2003 року Указом Президента України присвоєно почесне звання „Заслужений працівник сфери послуг України” та нагороджена Подякою Кабінету Міністрів України. У 2005 році Митрополитом Київським і всієї України Предстоятелем Української Православної Церкви Блаженнійшим Володимиром за високі досягнення і заслуги перед українським народом та Українською Православною Церквою нагороджена відзнакою „Почесна медаль”. За досягнуті успіхи у праці та високу професійну майстерність  у березні 2005 року нагороджена Почесною грамотою облдержадміністрації. В 2006 році рішенням колегії Міністерства аграрної політики України була нагороджена трудовою відзнакою „ЗНАК  ПОШАНИ”. В 2009 році у загальноміському рейтингу популярності „Людина року”  ЗАТ „Миргородський завод продтоварів „Калинка”  переможець у номінації підприємство року.

Філенко Віктор Володимирович

У 1975 році закінчив загальну середню школу № 28  і у серпні  того ж  року вступив на денне відділення Полтавського кооперативного інституту, який і закінчив у  1980 році здобувши освіту за спеціальністю – технологія організації громадського харчування.

З серпня 1980 року по квітень 1981 року, згідно розподілу, працював старшим лаборантом кафедри технології організації громадського харчування.

З квітня 1981року по листопад 1982 року - служба в Збройних силах СРСР.

З лютого 1983 року до червня 1986 року на конкурсній основі обраний на посаду асистента кафедри  обладнання підприємств громадського харчування.

Є  автором  п’яти винаходів, які захищені авторськими свідоцтвами.

У лютому 1986 року був направлений на службу в органи внутрішніх справ СРСР. Службу проходив на посадах оперуповноваженого, старшого оперуповноваженого, начальника відділення карного розшуку Київського райвідділу внутрішніх справ  м. Полтави, оперуповноваженого, старшого оперуповноваженого розшуку, старшого оперуповноваженого в особливо важливих справах, начальника відділення управління карного розшуку УМВС України в Полтавській області. У 1995 році здобув вищу юридичну освіту, закінчивши навчання на заочному відділенні Української державної юридичної академії у м. Харкові.

З травня 1999 року призначений на посаду  начальника управління оперативної інформації при УМВС України в Полтавській області, у подальшому –управління інформаційних технологій ГУМВС України в Полтавській області. В 2001 р. присвоєно спеціальне звання «полковник міліції».

Має 15 нагород.

 

Хряпченко Павло Павлович

Після закінчення Полтавського кооперативного інституту у 1980 році був направлений до Орловської облспоживспілки, де розпочав свою роботу на посаді інженера-технолога. Протягом 1982-1985 років працював зав виробництвом Охтирської райспоживспілки  Сумської області. Набутий досвід та бажання здобувати нові знання дозволили йому зайняти у 1985 році посаду голови правління Хухрянської споживспілки. З 1988 року Павло Павлович очолює правління Шосткінської райспоживспілки. Його наполеглива праця та віддача своїй справі уже протягом багатьох років роблять Шосткінську райспоживспілку однією з найбільш процвітаючих у Сумській області.

Налбандян Армен Миколайович

випускник інженерно-технологічного факультету 1990 року. Після закінчення Полтавського кооперативного університету працював директором консервного заводу СООО "Дружба" с. Боровиця Чигиринського району Черкаської області.

Зараз Армен Миколайович очолює СООО "Дружба". Досвід, набутий на підприємстві, та бажання підкорити нові висоти роблять його успішним підприємцем у агропромисловому бізнесі.

 

Ганзя Олександр Іванович

закінчив Полтавський кооперативний інститут в 1980 році по спеціальності "Технологія і організація громадського харчування", отримавши кваліфікацію "Інженера-технолога".

Трудову діяльність розпочав після закінчення Полтавського кооперативного інституту з посади заступника директора Бобрицького об'єднання підприємств громадського харчування, де пропрацював три місяці з серпня по листопад 1980 року.

З листопада місяця 1980 року по травень місяць 1982 року перебував на військовій службі.

З червня 1982 року по березень 1987 року працював директором об'єднання підприємств громадського харчування Карлівської райспоживспілки. В березні місяці 1987 року був обраний головою правління Диканської райспоживспілки де і працював по липень 1999 року.

З липня 1999 року по жовтень 2000 року працював на посаді заступника голови правління Полтавської облспоживспілки.

В жовтні місяці 2000 року був обраний на посаду голови правління Диканської райспоживспілки де і працює по даний час.

За період роботи в системі споживчої кооперації району Ганзя О.І. проявив себе знаючим, принциповим, вимогливим керівником до себе і підлеглих.

Ганзя О.І. постійно працює над покращенням торгівельного обслуговування населення району, постійно працює над підвищенням свого фахового рівня як керівник.

Велику увагу приділяє пайовикам, ветеранам споживчої кооперації, пенсіонерам.

Ганзя О.І. відзичливий до людей, користується авторитетом серед працівників системи району.

Котенко Наталія Борисівна

В 1983 році вступила до ПКІ на інженерно-технологічний факультет.

В 1988 році закінчила інститут з червоним дипломом.

З 1988 – 1993 року працювала в Полтавському тресті їдалень і ресторанів спочатку на посаді інженера-технолога в Управлінні треста, а потім – заступником директора куста.

1993 – 1995 рр. – приватне підприємство „Надія” – директор приватного ресторану „Едем”.

З 1995 по 2003 рр. – директор НВК ПКІ.

З 2000 по 2003 рр. – декретна відпустка.

2003 – 2004 рр. – заступник директора з комерції заводу продтоварів „Світанок”

2004 рік – заступник директора СП „Злаки”, директор пекарні ПП Котенко.

З 2008 року – директор НВК ПУСКУ, приватний підприємець, директор пекарні.

 

 

Милькова Юлія Олександрівна

2008-2009рр.-директор ресторану "Гарбузик", м. Київ
З 2009 року - заступник керівника ресторанного комплексу "Салют" при готелі "Салют", м. Київ

Тюрікова Інна Станіславівна

Доцент кафедри технології та організації харчових виробництв ПУСКУ. Закінчила університет у 1993 році за спеціальністю"Технологія консервування". Працює доцентом кафедри технології та організації харчових виробництв ПУСКУ. Пройшла кар'єрний "шлях" від лаборанта до доцента.

Півторак Ірина

Закінчила університет у 1993 році за спеціальністю "Технологія консервування". Працює головним технологом Рибопереробного підприємства ЗАТ "БАЛТИЙСЬКИЙ БЕРЕГ" (м. Санкт-Петербург)

Дубова Галина Євгеніївна

Доцент кафедри загальноінженерних дисциплін ПУСКУ. Закінчила університет у 1994 році за спеціальністю "Технологія консервування". Працює доцентом кафедри загальноінженерних дисциплін ПУСКУ. Пройшла кар'єрний "шлях" від лаборанта до доцента.

Колісник Сергій Вікторович

Інженер-хімік ВАТ «Полтавакондитер». Закінчив університет у 2000 році за спеціальністю Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів.

З 2002 р. працював на ВАТ «Полтавакондитер» – хіміком, з 2003 р. – майстром цеху з виробництва цукерок; з 2004 р. - інженер-хімік

Кравченко Сергій Олександрович

Директор підприємства ЧП «Кравченко». Закінчив університет у 2005 році за спеціальністю Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса. Після закінчення ПУСКУ працював у цеху з виробництва м’ясних продуктів ТМ «Ковбаски від куми» у с. Жуки Полтавської області: робочим – технологом цеху - зам. начальника підприємства. У 2007 році відкрив ЧП «Кравченко».

Горбань Вікторія Олексіївна

Технолог виробництва напоїв ООО „Сандора” м. Миколаїв. Закінчила університет у 2006 році за спеціальністю Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів. Після закінчення ПУСКУ працювала на ООО „Світанок” займала посаду майстера цеху. З липня 2006 року працювала на соковому заводі ООО „Сандора” технологом з планування виробництва, потім технолог виробицтва напоїв.

Федорчук Ольга Олександрівна 

Закінчила університет у 2006 році за спеціальністю Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів. Апаратник лінії з виробництва майонезу у цеха з виробництва майонезу. За сумісництвом майстер цеху ВАТ «Одеський олієжиркомбінат».

З березня 2006 по грудень 2007 року працювала на ЗАТ «Полтавський олієекстракційний завод Кернел Груп» на посаді лаборанта вимірювально-дослідної лабораторії по контролю олії в цехах рафінації і фасування олії.

Гнатюк Михайло Борисович

Директор ТОВ «Карлівський м'ясокомбінат». Закінчив університет у 2008 році за спеціальністю Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса.

Працював ветлікарем-інспектором з контролю якості готових м’ясопродуктів; майстром; нач. цеху м’ясопродуктів Томпанажного управління.

Дахно Олег Віталійович

Заступник голови правління з торгівлі Кримспоживспілки.

Закінчив університет у 2009 році за спеціальністю Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса.

Пономаренко Наталія Анатоліївна

Технолог ковбасного виробництва ЗАО «Матимекс-Україна» (м. Київ). Закінчила університет у 1996 році за спеціальністю Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів.

Після закінчення інституту працювала технологом ЦППС на Черкаському м’ясокомбінаті (1996-1998). З 1998 - технологом на фірмах, які займаються впровадженням та продажем добавок для м’ясопродуктів та обладнаднання для м’ясокомбінатів України. З 2002 року працює в Київі в компанії «Матимекс-Україна» технологом ковбасного виробництва, а також продовжує займатися  впровадженням австрійських добавок «Альма».

Земєлєв Сергій Анатолійович

Головний технолог ТОВ «Аграна-Фрут» України (м.Вінниця). Закінчив університет у 1997 році за спеціальністю Технологія консервування.

З 1997р. - майстер фруктово-варильного цеху спільного Українсько-Австрійського підприємства «Поділля ОБСТ» (м. Вінниця). З 2001 р. – головний технолог ТОВ «Аграна-Фрут» України

Козаченко Геннадій Вікторович

Менеджер відділу маркетингу та логістики ТОВ «Аграна-Фрут» України (м.Вінниця). Закінчив університет у 2000 році за спеціальністю Технологія консервування.

З 1996 по 1997 р. - майстер цеху спільного Українсько-Австрійського підприємства «Поділля ОБСТ» (м. Вінниця). З 1998 р. - менеджер відділу маркетингу та логістики ТОВ «Аграна-Фрут» України.

Кирильченко Марина Володимирівна

Завідувач технологічного відділення ВСП «Василівський коледж ТДАТУ»

Закінчила  університет у 1999 році за спеціальністю технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Кратенко Лариса Іванівна

У 2007р закінчила ПУСКУ. Працює  на ЗАТ "Фірма" Полтавпиво "з 2001 року. Пройшла свій шлях від технолога-до майстра розливу - потім до заступника головного пивовара.

Ліб Юлія Сергіївна

У 2007р закінчила ПУСКУ. Працює  на ЗАТ "Фірма" Полтавпиво "з 1998р.

Пройшла свій шлях від оператора цеху розливу-до  апаратника процесу  бродіння - і до майстра бродильно-лагерного цеху.

Коробка Людмила Василівна

У 2012 р закінчила ПУЕТ за  спеціальністю технологія зберігання, консервування та переробки м’яса. 3 2012 р працює  в проектному інституті Полтавадіпм'ясомолпром  інженером-технологом.

Сирота (Пузаненко) Олена Іванівна

провідний інженер відділу державного нагляду за додержанням стандартів, норм і правил.

Закінчила університет у  1995  році за спеціальністю технологія консервування

Щур Лариса Сергіївна

начальник відділу державного нагляду за додержанням стандартів, норм і правил.

Закінчила університет у  1995 році за спеціальністю технологія консервування

Наконечна Юлія Григорівна

Доцент кафедри технології та організації харчових виробництв ПУЕТ. Закінчила університет у 2000  році за спеціальністю

"Технологія консервування". З 2007 р. працює доцентом кафедри технології та організації харчових виробництв ПУЕТ.