Освітньо-професійні програми спеціальності 181 "Харчові технології"
Молодший бакалавр
Бакалавр
Магістр
Навчально-методичне забезпечення спеціальності 181 "Харчові технології"
Молодший бакалавр
ОП «Харчові технології»
Food коучінг з харчування
Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм
Культура харчування
Методи контролю якості продукції в галузі
Мікробіологія харчових виробництв
Теоретичні основи харчових технологій
Формування сировинних ресурсів
Інноваційні інгредієнти в харчових технологіях
Технологія напоїв
Харчові технології
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
Історія та культура України
Практична психологія
Українська мова (за професійним спрямуванням)
Фізичне виховання
Вища математика
Сучасні інформаційні та комунікаційні технології
Фізика
Хімія
Інженерна і комп`ютерна графіка
Процеси і апарати харчових виробництв
Тепло-, енергозбереження та ресурсоефективне виробництво
Основи досліджень і програмної грамотності у харчових технологіях
Організація виробництва
Університетська освіта
Виробнича практика
Комплексний іспит
Бакалавр
ОП «Харчові технології та інженерія»
Безпека життєдіяльності. Основи охорони праці
Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм
Культура харчування
Методи контролю якості продукції в галузі
Мікробіологія харчових виробництв
Основи фізіології харчування, гігієна та санітарія
Проектування підприємств харчових виробництв
Стандартизація, метрологія, сертифікація, експертиза та управління якістю
Теоретичні основи харчових технологій
Технологія напоїв з основами барної справи
Формування сировинних ресурсів
Харчові добавки
Харчові технології
Організація виробництва
Кваліфікаційна робота
ОП «Ресторанні технології»
Food коучінг з харчування
Автоматизація виробничих процесів
Безпека життєдіяльності. Основи охорони праці
Дизайн страв та кондитерських виробів
Енологія та наука про напої
Інженерна і компьютерна графіка
Інноваційні інгрідієнти харчових технологій
Крафтові технології
Культура харчування
Методи контролю якості продукції в галузі
Мікробіологія харчових виробництв
Організація виробництва
Основи автоматизованого проектування
Основи досліджень і програмної грамотності у харчових технологіях
Основи класичної кулінарії
Основи кондитерської справи
Основи системи НАССР для харчових підприємств
Основи фізіології харчування, гігієна та санітарія
Прогресивні ресторанні технології
Проектування закладів ресторанного господарства
Процеси і апарати харчових виробництв
Стандартизація, метрологія, сертифікація, експертиза та управління якістю
Теоретичні основи харчових технологій
Тепло-,енергозбереження та ресурсоефективне виробництво
Технологічне обладанання галузі
Технологія кето-кондитерських виробів
Технологія напоїв з основами барної справи
Технологія продукції ресторанного господарстваї
Харчові технології
Кваліфікаційна робота
Архів
Управління якістю і системи безпеки харчової продукції
Формування сировинних ресурсів
Харчові добавки
Магістр
ОП «Технології в ресторанному господарстві»
Безпека продовольчої сировини та харчової продукції на основі принципів НАССР
Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції
Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства
Інноваційні ресторанні технології
Інтелектуальна власність
Сенсорний аналіз і правила дегустації
Сучасні дослідження харчової науки
Кваліфікаційна робота
ОП «''Технологічна експертиза, якість і безпека харчових продуктів»
Безпека продовольчої сировини та харчової продукції на основі принципів НАССР
Ділова іноземна мова
Інноваційні технології та інжиніринг підприємств харчової галузі
Інтелектуальна власність
Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції
НАССР-дослідження операторів ринку
Організація НАССР на підприємствах
Реінжиніринг бізнес-процесів
Сенсорний аналіз і правила дегустації
Сучасні дослідження харчової науки. Частина І
Технологічна експертиза продовольчої сировини та харчової продукції
Управління виробничою безпекою та охороною здоров'я
Кваліфікаційна робота
ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»
Безпека продовольчої сировини та харчової продукції на основі принципів НАССР
Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств
Інноваційні технології м’ясних продуктів
Інтелектуальна власність
Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції
Сенсорний аналіз і правила дегустації
Сучасні дослідження харчової науки
Кваліфікаційна робота
Дисципліни кафедри вибіркового професійного блоку
Перший (бакалаврській) рівень вищої освіти – бакалавр
Основи кондитерської майстерності
Технологія харчових продуктів оздоровчого призначення
Food коучинг з харчування
НАССР для харчових і ресторанних технологій
Крафтові технології
Технологія напоїв з основами барної справи
Другий (магістерський) рівень – магістр
Основи кондитерської майстерності
Кулінарні тренди та гастрономіний туризм
Дисципліни кафедри для інших спеціальностей
Технологія біовиробництв
Кулінарні тренди і гастрономічний туризм
Основи cучасної кулінарії
Основи класичної кулінарії
Енологія та наука про напої
Основи кондитерської справи
Food коучинг з харчування
Інноваційні інгредієнти в харчових технологіях
Крафтові технології