кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства

СТУДЕНТАМ

          

До уваги студентів курсу ОП "Харчові технології та інженерія" та "Ресторанні технології"  !

Просимо внести Ваші пропозиції щодо теми кваліфікаційної роботи та керівника, з яким Ви плануєте працювати. Для цього Вам потрібно перейти за посилання, що знаходиться нижче, відповідно до освітньо-професійної програми, за якою Ви навчаєтесь.

Кваліфікаційна робота за ОП "Ресторанні технології" (вибір теми і керівника)

Кваліфікаційна робота за ОП "Харчові технології та інженерія" (вибір теми і керівника)

Для вчасного оформлення наказу, просимо Вас внести свої пропозиції до 30 листопада 2021 року!

За детальною інформацією звертайтесь до
заступника завідувачки кафедри

Левченко Юлії Вікторівни за тел. 0663308105

          

Графік консультацій  
викладачами кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства
у І-му семестрі 2021-2022 н. р.

П.І.П. викладача

Назва дисципліни

День тижня

понеділок

вівторок

середа

четвер

п'ятниця

Хомич Г. П.

Енологія та наука про напої

14.10-15.30

 

14.10-15.30

 

 

Екологія харчових продуктів

 

 

 

Тюрікова І. С.

НАССР для ресторанних і харчових технологій

 

 

14.10-15.30

 

 

Міжнародне регулювання та управління якістю харчової продукції

12.40-14.00

 

 

 

 

Технологічна експертиза продовольчої сировини та харчової продукції

 

14.10-15.30

 

 

 

Методика викладання спеціальних дисциплін

 

15.40-17.00

 

 

 

Безпека продовольчої сировини та харчової продукції на основі принципів НАССР

 

12.40-14.00

 

 

 

Бородай А.Б.

Мікробіологія харчових виробництв

 

 

 

12.40-14.00

 

Основи фізіології харчування, санітарія та гігієна

 

 

12.40-14.00

 

 

Чоні І.В.

Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства

12.40-14.00

 

 

 

 

Стандартизація, метрологія, експертиза та управління якістю

14.10-15.30

 

 

 

 

Суткович Т.Ю.

Інноваційні ресторанні технології

 

 

12.00-14.00

 

 

Прогресивні ресторанні технології

 

 

 

14.00-16.00 

 

Шелудько В.М.

Основи кондитерської майстерності

12.40-14.00

 

12.40-14.00

 

 

Положишникова Л.О.

Основи класичної кулінарії

 

 

 

 

12.40-14.00

 Гередчук А. М.

Крафтові технології

 

11.00-12.20

 

 

 

Харчові технології

9.30-11.00

 

 

 

 

Левченко Ю. В.

Інноваційні технології та інжиніринг

 

 

 

14.10-15.30

 

Кулінарні тренди і гастрономічний туризм

 

 

 

 

14.10-15.30

Консультації для іноземних студентів

 

10.00-12.20

 

 

 

Горобець О.М.

Food коучинг

 

10.00-12.20

 

 

 

Основи кондитерської справи

 

 

 

14.10-15.40

 

Консультації для іноземних студентів

 

 

14.10-15.30

 

 

Наконечна Ю.Г.

Організація виробництва

10.00-14.00

 

 

 

 

Проектування підприємств харчових виробництв

 

 

10.00-14.00

 

 

Інноваційні інгредієнти

 

 

 

10.00-14.00

 

Харчові добавки

 

 

 

 

10.00-14.00

Сучасні дослідження харчової науки

 

 12.00-15.00

 

 

 

Олійник Л.Б.

Формування сировинних ресурсів

 

9.30 – 10.50

 

 

 

Технологія галузі

9.30 – 10.50

 

 

 

 

Олійник Н.В.

Теоретичні основи харчових технологій

 

 

9.30 – 10.50

 

 

Процеси і апарати харчових виробництв

 

 

 

9.30 – 10.50

 

 

          

Вільний вибір навчальних дисциплін
професійного блоку

 

Перший (бакалаврський) рівень вищої освіти

для студентів набору березень 2021 року

https://docs.google.com/forms/d/1m0TGcL7BR0GWltYuq3cs2_5pdUfyraoPFon7auvqYKQ

для студентів набору вересень 2020 року

https://docs.google.com/forms/d/1KqZeHow61BHtpk6dXgHoAvP183BZTebpB6mRLA5gpJs

 

Другий (магістерський) рівень – магістр

для студентів набору квітень 2021 року

https://docs.google.com/forms/d/1KqZeHow61BHtpk6dXgHoAvP183BZTebpB6mRLA5gpJs

          

Графік консультацій  
викладачами кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства
у ІІ-му семестрі 2020-2021 н. р.

П.І.П. викладача

Назва дисципліни

День тижня

понеділок

вівторок

середа

четвер

п'ятниця

Бородай А.Б.

Культура гостинності

 

14.10-15.30

 

 

 

Мікробіологія харчових виробництв

 

 

 

11.00-12.20

 

Культура харчування

 

14.10-15.30

 

 

 

Чоні І.В.

Технологія напоїв з основами барної справи

 

11.00-14.00

 

 

10.00-12.00

Суткович Т.Ю.

Інноваційні ресторанні технології

 

 

 

 

11.00-13.00

Експертиза харчової продукції в ЗРГ

 

 

 

 

11.00-13.00

Медведь Л.М.

Основи фізіології харчування, санітарія та гігієни

 

14.00-15.30

 

14.00-15.30

 

Шелудько В.М.

Кулінарні тренди та гастрономічний туризм

 

 

15.40

9.30-10.50

 

Положишникова Л.О.

Технологія галузі

 

15.40

 

 

 

 

Основи класичної кулінарії

 

 

15.40

 

 

Левченко Ю.А.

Енологія наука про напої

 

12.40-14.00

 

12.30

 

Кулінарна етнологія і гастрономічний туризм

 

12.40

 

10.00

 

Консультації для іноземних студентів

14.00

 

 

14.00

 

Горобець О.М.

Методи контролю продукції якості в галузі

 

 

 

 

11.00-12.20

Технологія галузі

 

 

 

11.00-12.20

 

Основи класичної кулінарії

 

 

9.30-10.50

 

 

Проектування закладів ресторанного господарства

 

 

 

11.00-12.20

 

Енологія  наука про напої

11.00-12.20

 

 

 

 

Основи кондитерської справи

 

 

 

 

17.05-18.15