кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства

 
Загальна інформація
Новини
Склад кафедри
Інформація для абітурієнтів
Історія кафедри
Спеціальності
Концепція кафедри
Дисципліни
Методичне забезпечення
НДР
Наукова робота студентів
Першокурсники університету
Виробнича практика
Наші досягнення
Резюме випускників
Наші випускники
Контакти
Фотогалерея

Склад кафедри

Хомич Галина Панасівна, доктор технічних наук, професор.
завідувач кафедрою
Працює в ПУЕТ з 1989 р.

Наукова проблема:
Використання ферментних препаратів для обробки фруктово-ягідної сировини з метою підвищення  виходу соку і його біологічної цінності

Основними напрямами наукових досліджень є:  біохімія дикорослої плодово-ягідної сировини; використання ферментів у харчових технологіях; розробка нових та удосконалення існуючих технологій переробки дикорослої сировини; удосконалення технології виробництва виноградного соку.

кількість видань:

  • книг – 1
  • монографій - 3
  • навчальних посібників – 1
  • методичних рекомендацій – 43
  • наукових статей і тез – 158
  • патентів – 34

Підготовлених кандидатів наук - 1

Манжос Олександр Федосійович 
доктор біологічних наук, професор 
Працює в ПУЕТ з 2001 р. 

Наукова проблема:
Прогресивні технології виробництва кулінарної продукції

кількість видань:

  • книг – 1
  • навчальних посібників – 1
  • методичних рекомендацій – 22
  • наукових статей і тез – 159
  • патентів – 5

Ткач Надія Іванівна 
кандидат технічних наук, доцент 
Працює в ПУЕТ з 1992 р.

Наукова проблема:
Використання дикорослої сировини для  збагачення харчових продуктів природними  біологічно активними речовинами

кількість видань:

  • монографій  – 1
  • навчальних посібників – 3
  • лабораторних практикумів - 5
  • методичних рекомендацій – 16
  • наукових статей і тез – 50
  • патентів – 4

Рогова Алла Леонідівна 
кандидат економічних наук, доцент
Працює в ПУЕТ з 1979 р. 

Наукова проблема:
Прогресивні технології виробництва кулінарної продукції

кількість видань:

  • монографій  – 1
  • навчальних посібників – 5
  • методичних рекомендацій – 48
  • наукових статей і тез – 115
  • патент – 1

Олійник Наталія Вікторівна 
кандидат технічних наук, доцент
Працює в ПУЕТ з 1989 р. 

Наукова проблема:
Прогресивні технології виробництва кулінарної продукції

кількість видань:

  • навчальних посібників – 2
  • методичних рекомендацій – 18
  • наукових статей і тез – 75
  • патентів – 5

Олійник Людмила Борисівна
кандидат технічних наук, доцент 
Працює в ПУЕТ з 1992 р.

Наукова проблема:
Розробка технології харчових пігментовмісних  добавок з рослинної сировини, їх використання  у харчовому виробництві  

кількість видань:

  • монографій - 1
  • навчальних посібників – 4
  • методичних рекомендацій – 15
  • наукових статей і тез – 42

Тюрікова Інна Станіславівна
кандидат технічних наук, доцент 
Працює в ПУЕТ з 1993 р.

Наукова проблема:
Теоретичне обґрунтування та розробка технологій виробництва функціональних напоїв

кількість видань:

  • монографій – 4
  • навчальних посібників – 7
  • методичних рекомендацій – 10
  • наукових статей і тез – 43
  • патентів – 20

Холодний Леонід Павлович 
кандидат технічних наук, доцент 
Працює в ПУЕТ з 1991 р.

Наукова проблема:
Біотехнологічні процеси в консервуванні харчових продуктів

кількість видань:

  • монографій  – 1
  • навчальних посібників – 2
  • методичних рекомендацій – 10
  • наукових статей і тез – 45
  • патентів – 4

Положишникова Ольга Іванівна
доцент  
Працює в ПУЕТ з 1980 р. 

Наукова проблема:
Прогресивні технології виробництва кулінарної продукції

кількість видань:

  • навчальних посібників – 2
  • методичних рекомендацій – 15
  • наукових статей і тез – 28
  • електронних посібників– 3

Бородай Анжела Борисівна
кандидат ветеринарних наук, доцент
Працює в ПУЕТ з 2007 р. 

Наукова проблема:
Вплив фізичних методів обробки тваринної сировини на показники якості та безпеки харчових продуктів

кількість видань:

  • наукових статей і тез – 48
  • методичних рекомендацій – 29
  • патентів – 1

Чоні Інна Володимирівна
кандидат технічних наук, доцент 
Працює в ПУЕТ з 2003 р. 

Наукова проблема:
Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп

кількість видань:

  • монографія – 1
  • патентів – 9
  • навчально-методичних посібників - 5
  • наукових статей – 50

Суткович Тетяна Юліанівна
кандидат технічних наук, доцент 
Працює в ПУЕТ з 1995 р. 

Наукова проблема:
Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму

кількість видань:

  • методичних рекомендацій – 13
  • наукових статей і тез – 37
  • патентів – 4

Положишникова Людмила Олександрівна
кандидат технічних наук, доцент 
Працює в ПУЕТ з 2004 р. 

Наукова проблема
Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля

кількість видань:

  • наукових статей і тез – 10
  • патентів – 3
  • електронних посібників – 4
  • методичних рекомендацій – 3

Наконечна Юлія Григорівна 
кандидат технічних наук, доцент 
Працює в ПУЕТ з  2007 р.

Наукова проблема:
Удосконалення технології виробництва консервів із грибів шампіньйонів

кількість видань:

  • монографій – 1
  • наукових статей і тез – 58
  • патентів – 5

Будник Ніна Василівна
кандидат технічних наук, доцент 
Працює в ПУЕТ з 2001 р.

Наукова проблема:
Розробка технології виготовлення варених ковбасних виробів збагачених органічним фосфором та кальцієм

кількість видань:

  • навчальних посібників – 3
  • методичних рекомендацій – 5
  • наукових статей і тез – 32
  • патентів – 5

Шелудько Вікторія Миколаївна 
кандидат технічних наук, доцент 
Працює в ПУЕТ з 2008 р. 

Наукова проблема:
Розширення асортименту і підвищення харчової цінності борошняних кондитерських виробів за рахунок використання вторинної сировини  

кількість видань:

  • наукових статей і тез – 63
  • патентів – 8
  • методичних рекомендацій – 5
  • електронних посібників – 4

Гередчук Аліна Михайлівна
кандидат технічних наук, старший викладач
Працює в ПУЕТ з 2012 р. 

Наукова проблема:
Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів

кількість видань:

  • наукових статей і тез – 36
  • патентів – 2

Медведь Лоліта Миколаївна
старший викладач
Працює в ПУЕТ з 1990 р. 

Наукова проблема
Прогресивні технології виробництва мучних кондитерських виробів

кількість видань:

  • навчальний посібник - 1
  • методичних рекомендацій – 2
  • наукових статей і тез – 13

Скобельська Наталія Володимирівна
асистент
Працює в ПУЕТ з 2007 р. 

Наукова проблема: 
Технологія соусів молочних солодких з використанням згущувачів полісахаридної природи

кількість видань:

  • наукових статей і тез – 2

Левченко Юлія Вікторівна
асистент
Працює в ПУЕТ з 2009 р. 

Наукова проблема
Розробка технологій соусів з використанням природньої рослинної сировини

кількість видань:

  • наукових статей і тез – 22
  • методичних рекомендацій - 3
  • патентів - 3

Горобець Олександра Михайлівна
асистент
Працює в ПУЕТ з 2010 р. 

Наукова проблема:
Удосконалення технології виробів з дріжджового тіста з використанням хеномелесу

кількість видань:

  • наукових статей і тез – 17
  • патентів - 8

Прокопенко Ірина Петрівна
завідувач лабораторіями
Працює в ПУЕТ з 1981 р. 

Наукова проблема: 
Прогресивні технології виробництва кулінарної продукції

кількість видань:

  • методичних рекомендацій – 6
  • наукових статей і тез – 4

Гончаренко Валентина Федорівна 
майстер виробничого навчання
Працює в ПУЕТ з 1999 р.

Макарчук Віра Іванівна
старший лаборант
Працює в ПУЕТ з 1994 р.

Львова Світлана Вікторівна
старший лаборант
Працює в ПУЕТ з 1994 р.

Савісько Наталія Василівна
старший лаборант 
Працює в ПУЕТ з 1998 р.

Кравченко Надія Степанівна
лаборант 
Працює в ПУЕТ з 1990 р.

Медведєва Світлана Олексіївна 
лаборант 
Працює в ПУЕТ з 1993 р.