кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства

 
Загальна інформація
Новини
Склад кафедри
Інформація для абітурієнтів
Історія кафедри
Спеціальності
Концепція кафедри
Дисципліни
Методичне забезпечення
НДР
Наукова робота студентів
Першокурсники університету
Виробнича практика
Наші досягнення
Резюме випускників
Наші випускники
Контакти
Фотогалерея

Дисципліни

           

  • Актуальні проблеми технології галузі
  • Виробнича практика
  • Гігієна і санітарія
  • Державна атестація
  • Державна атестація та бакалаврська виробнича практика
  • Державна атестація та виробнича практика
  • Дипломне проектування
  • Дипломне проектування та Державна атестація
  • Дипломне проектування та переддипломна практика
  • Екологія і нешкідливість консервованих продуктів
  • Загальні технології харчової промисловості
  • Інноваційцні ресторанні технології
  • Контроль якості та безпеки продукції галузі
  • Кулінарна етнологія
  • Культура гостинності
  • Кухні народів світу
  • Методи контролю продукції в галузі
  • Методика викладання спеціальних дисциплін
  • Метрологія, стандартизація і управління якістю продукції
  • Мікробіологія
  • Мікробіологія консервного виробництва
  • Мікробіологія харчових продуктів
  • Навчальна технологічна практика
  • Навчально-дослідна робота
  • Наукова передмагістерська практика
  • Наукове обґрунтування режимів стерилізації
  • Науково-дослідна робота
  • Науково-педагогічна навчальна практика
  • Ознайомча практика
  • Організація і методи наукових досліджень
  • Організація, планування та управління виробництвом на підприємствах
  • Основи кулінарної майстерності
  • Основи наукових досліджень
  • Основи наукових досліджень і технічної творчості
  • Основи тваринництва та ветеринарно-санітарної експертизи
  • Основи фізіології та гігієни харчування
  • Педагогічна передмагістерська практика
  • Переддипломна практика
  • Переробка вторинних продуктів м’ясної промисловості
  • Перша технологічна
  • Практика ознайомлювальна
  • Прогресивні технології зберігання та переробки м’яса
  • Прогресивні технології зберігання та переробки плодів і овочів
  • Проектування закладів ресторанного господарства
  • Проектування закладів ресторанного господарства з основами САПР
  • Проектування підприємств з основами САПР
  • Ресурсозберігаючі технології підприємств харчування
  • Сертифікація та конкурентоспроможність продукції і послуг
  • Сертифікація та ліцензування продукції та послуг ресторанного господарства
  • Стандартизація, метрологія, контроль і управління якістю продукції ресторанного господарства
  • Стандартизація, метрологія, сертифікація
  • Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю
  • Стандартизація, сертифікація, метрологія
  • Теоретичні і практичні проблеми технології харчування
  • Теоретичні основи технологій харчових виробництв
  • Технічна мікробіологія
  • Технологічний практикум
  • Технологічні розрахунки, обліік і звітність у галузі
  • Технологія борошняних кондитерських виробів
  • Технологія галузі
  • Технологія зберігання м’яса та м’ясопродуктів
  • Технологія напоїв
  • Технологія оздоровчих харчових продуктів
  • Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості
  • Технологія продуктів дієтичного харчування
  • Технологія продукції ресторанного господарства
  • Технологія продукції ресторанного господарства. Курсова робота
  • Технологія продукції харчування
  • Товарознавство та пакування харчових продуктів галузі
  • Університетська освіта
  • Управління якістю і конкурентоспроможність продукції
  • Фізико-хімічні та біологічні основи технології м’ясних продуктів
  • Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’ясних продуктів
  • Формування сировинних ресурсів для харчових виробництв
  • Харчові добавки в технології м’ясопродуктів
  • Харчові та дієтичні добавки
  • Харчові технології