кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства

Дисципліни

           

  • Актуальні проблеми технології галузі – курсова робота
  • Безвібходні технології харчових виробництв
  • Виробнича практика
  • Виробниче стажування
  • Гігієна і санітарія в галузі
  • Державна атестація та бакалаврська виробнича практика
  • Дипломна магістерська робота
  • Дипломне проектування та передмагістерська практика
  • Дипломне проектування та Підсумкова атестація
  • Дослідницька практика
  • Експертиза харчової продукції у закладах ресторанного господарства
  • Етнічні кухні
  • Загальна мікробіологія і вірусологія
  • Загальна мікробіологія і вірусологія – курсова робота
  • Загальні технології харчової промисловості
  • Інноваційний інжиніринг консервних підприємств
  • Інноваційний інжиніринг консервних підприємств – курсовий проект
  • Інноваційний інжиніринг м‘ясопереробних підприємств
  • Інноваційний інжиніринг м‘ясопереробних підприємств – курсовий проект
  • Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства
  • Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства– курсовий проект
  • Інноваційні харчові інгредієнти у технології харчових продуктів
  • Інноваційцні ресторанні технології
  • Інноваційцні ресторанні технології – курсова робота
  • Інноваційцні технології м‘ясних продуктів
  • Інноваційцні технології м‘ясних продуктів – курсова робота
  • Інтелектуальна власність
  • Кваліфікаційна дипломна робота
  • Кулінарна етнологія
  • Культура харчування
  • Кухні народів світу
  • Магістерська робота
  • Магістерський дипломний проект
  • Методи контролю продукції в галузі
  • Методи контролю якості продукції в галузі з основами наукових досліджень
  • Методика викладання спеціальних дисциплін
  • Методологія і організація наукових досліджень
  • Методологія харчової науки
  • Мікробіологія
  • Мікробіологія консервного виробництва
  • Мікробіологія в ресторанному господарстві
  • Навчально-дослідна робота за фахом
  • Науково-дослідна робота
  • Науково-дослідна робота студентів
  • Науково-педагогічна навчальна практика
  • Науково-педагогічна практика
  • Організація, планування та управління виробництвом на підприємствах
  • Основи кулінарної майстерності
  • Основи фізіології та гігієни харчування
  • Передбакалаврська виробнича практика
  • Передбакалаврська технологічна практика
  • Переддипломна виробнича практика
  • Переддипломна практика
  • Проектування біотехнологічних виробництв
  • Проектування закладів ресторанного господарства
  • Проектування закладів ресторанного господарства – курсовий проект
  • Проектування закладів ресторанного господарства з основами САПР
  • Проектування закладів ресторанного господарства з основами САПР – курсовий проект
  • Стандартизація, метрологія, сертифікація
  • Стандартизація, сертифікація, метрологія
  • Теоретичні основи харчових технологій
  • Технічна мікробіологія
  • Технологія біовиробництв
  • Технологія галузі
  • Технологія зберігання м’яса та м’ясопродуктів
  • Технологія мучних кондитерських виробів
  • Технологія напоїв
  • Технологія оздоровчих харчових продуктів
  • Технологія продуктів дієтичного харчування
  • Технологія продукції ресторанного господарства
  • Університетська освіта
  • Управління якістю продукції харчових виробництвФізико-хімічні та біологічні основи технології м’ясних продуктів
  • Управління якістю харчової продукції
  • Харчові та дієтичні добавки
  • Харчові технології
  • Холодильна технологія харчових продуктів